maanantai 1. lokakuuta 2007

28.9 Ylivieska osa2

Jaahas taas on mielenkiintoista tämä konserttielämysten toteuttaminen ihmisille. Urheiluhallissa vedellään, ja kaikkihan tietää että tuollaisissa betonikuutioissahan ei juurikaan koskaan kaiu, eihän? Tuli mieleen että miksi näissä pitää ylipäätänsä keikkoja järjestää. Tosin eihän tää mun ongelma olekaan, vaan Mylly joutuu painimaan tän kanssa. Onneks meil on koko pändi korvamonnareitten kans liikenteessä, niin on edes pienet mahdollisuudet selvitä näissä mestoissa hengissä.
Mut pakko kyl nostaa hattua mein ohjelmatoimiston suuntaan, ku tää oli niien järkkäämä festari. Oli kerrankin otettu hyvin huomioon pändin virkistäytymistarpeet. Mikäs täs on ihmisen ollessa, ku tarjoilu pelaa. Illan kattaus oli kyl muuten melko erikoinen, oli meinaa kaks keikkaa samas paikas ja kummallaki keikal ol vielä lämppäri orkkaki, mut onneks toi välirouduu koski vaa tuota lämppärii, ei tarttenu itte tehdä mitään sen eteen. Meni meinaa maailma fiksuite tuo homma, ku ei mahtunu molempie bändien romut samaanaikaan lavalle, vaik lava oliki asiallisen kokone. Ni lämppäri joutu kaks kertaa rakentaa ja purkaa oman settinsä. Mut eikai siinä, tuntuivat kuitenki tykkäävän ku pääsivät leikkimään meidän kans.
Vahvana ehdokkaana muuten Kekkosmestoille menee majoituspaikkamme tässä kylässä, nimittäin hotelli KäenPesä. Oli vahvaa seiskari henkeä havaittavissa tuossa paikas. Toimitus yrittää löytää fotoi tuost paikast, oli melko vintage tunnelma meinaa.

-Curvin

Ei kommentteja: