perjantai 24. elokuuta 2007

24.8 Etelä Suomen Hellsinki, Nosturi

Juu siis pientä aamupäiväraporttia. Nythän on niin, että tänään vedellään Nosturissa ja homma tulee oikein suorana töllöstä. Siitä intoutuneina Pefulla ja Veskulla lähti homma aivan lapasesta. Ollaan nyt aamu ysistä oltu tonteilla kun Movarista laskeutui kavereille kuorma-autollinen vehkeitä. Äsken noin klo 11.40 tilanne oli vielä tällainen.

Vähitellen alkaa näyttää siltä, että mekin päästään Curvin kanssa hommiin. Elikkä backline bussista pois, niin Ilarikin pääsee ulos pesästään tutustumaan illan työmaahan. Lisää raporttia seuraa jahka jotain raportoitavaa ilmaantuu.

klo 13.25
Juu tuo! Vatsahaava uhkaa vähitellen. Aivan liikaa kaffee ja röökii. Pitää kohta varmaan siirtyy keimoon. Tilanne on edelleen aika samannäkönen kun edellisessä kuvassa. Lampputytöt tosin alkais olee valmiita, mutta pommiryhmä puuhastelee trussin kimpussa. Saa nähä onko Terviksellä huomenna katto päänpäällä.
Pikkuhiljaa olis kiva päästä tekee jotain. Mulla olis keula jo linjatestiä vaille ja Timollakin oma landia pystyssä. Ilarikin pääs jo pihalle kodistaan ja on täynnä intoo kun ilmapallo. Teipattu ilmapallo.


klo 14.45
Dodii. Vihdoinki on backlinen kasaus käynnissä ja pari mikkiäkin paikoillaan. Transumiksi on Virtasen johdolla tonteilla ja kaapelit vedettynä. MTV saapui myös paikalle ja herää vaan kysymys, että pitäiskö tänne maksavia demppareitakin mahtua. Onneks tälläsiä vetoja ei oo kauheen usein.



klo 15.35
Mahtavaa. Juuri tuli info, että 10 min. linjatestin alkuun. Elikkä linjat olis kytkyissä ja ihmisellä hyvä mieli. Pefullakin on jo aikamoinen superdisko käynnissä. Epilepsiakohtaus on kohta tosiasia. Jatkuu myöhemmin...

klo 17.00
Allright. Chekki tehty ja pari biisiäkin vedetty. Nyt ois käsittääkseni pikku tauko ja sitten kameratreenit. Pääsee maikkarin hahmot ihmettelemään, notta miksi tuo hullu vetää noin lujaa. Muutenhan täällä on ihan kivat vehkeet, mutta vähän kaipailis bassoa lisää. Kun mikään ei riitä tour 2007...
Alla Unkilan jätkä ihmettelemässä kuin MA toimii ja vielä alempana superdisko käynnissä. Ilari on niinkin rennolla tuulella, että päätti ottaa päiväunet Midaksen päällä.



klo 18.20
Nyt on sitten taukopaikalla. Kameratreenit oli käynnissä ja kolmannen biisin aikana katosi sähköt koko monitorimaailmasta. Katkoksen syy näemmä löyty just, elikkä pari biisiä vielä. Alla pari kuvaa Ilarista. Se kävi tutustumassa Transmixin autoon ja törmäsi samalla Virtaseen ja totesi soundin hyväksi.



klo 19.30
Jeps. Hommat olis hoidossa ja murkinaa saatu mahaan. Hyvää oli taas. Salaattia ja pastaa lihapalleroilla. Puolentunnin päästä aikovat avata ovet ja kymmeneltä pitäis alottaa rokkishow, kaikilla mausteilla. Elikkä tästä pikkuhiljaa kone kasaan ja takahuoneeseen rentoutumaan. Siis lisää kahvia ja tupakkaa, koska pakkikin on jo rauhottunu.

klo 21.00
Löytyhän se sieltä. Nimittäin kiertuevatsa. Kahvi on roudarin paras ystävä. Bäkkärillä on ihan mielipuolisen kuuma. Loisteputken varjosta mitattuna varmaan 40 graadia celsiusta. Mutta eihän sekään väärin ole. Kohta on kuitenkin loskaa maassa.
Se olis sitten täältä tähän. Pannaan yöllä raporttia, että kuka mokas ja mitä ja miksi.

Loppuraportti
Elikkä ensin saunottiin Nosturissa 17 tuntia. Sitten pääs kotio suihkuun ja nyt on jo kylmä saunabissekin kourassa. Hommathan meni vissiin kutakuinkin niinku pitikin. Ihan täysveriseltä rokkispektaakkelilta se näytti ja ehkä välillä jopa kuulosti. Terviksen ryhmälle myös terveisiä, että keikkapaikka on yhä ehjänä. Jos sieltä aamulla löytyy savuava raunio niin se ei ole enään meidän vika. Mitä sitten noihiin mokin tulee, niin kaipa niitäkin oli, en tiedä, ehkä. Ei jääny mieleen, elikkä ei siis mitään dramaattista.
Huomenna, tai siis tänään, suunnataan Saloon. Siitä lisää joskus, ehkä.

-mylly-

Ei kommentteja: