tiistai 11. syyskuuta 2007

11.9 Jaffa-kattila

Tänään siis oli reeni-päivä huomista koitosta varten. Ovat päättäneet tuonne Jaffa-kattilaan järjestää tälläisen hyväntekeväisyys hässäkän, ja mitäs me ei hyvän asian eteen tehtäisi?
Oli mielenkiintoinen tunnetila kävellä sisälle halliin ja ryhtyä katselemaan että pitäis olla meidän reeniaika 1,5h päästä, ekat treenajat pitäis olla jo lavalla, ja näyttää siltä et mikään ei ole vielä valmista. Roudasivat samaan aikaan vasta backlineä alueelle ku saavuttiin, ja PA:takin viritetään vielä raivokkaasti. Mitäköhän tästä ei tule?
Saatiin kuitenkin tsekki ja treenit tehtyä, mitä ny pientä murhetta oli langattomien kanssa, liikaa tavaraa liian kaposella kaistalla, sanoisin. Mut eiköhän se tästä, popparit oli ainakin tyytyväisiä ja tais mennä uus kitaravahvarikin ostoslistalle mein komppikitaristille.
Ei muutaku huomista odotellessa. Taitaa tulla normipäivä huomenna ku ekaks olis tää Jaffa-keikki tai siis yks biisi ja sit pitäis rynnistää nopeiten ikinä eräänkin festarijärjestäjän erääseenkin helsinkiläiseen yökerhoon vielä normi klubi-keikalle. Mitehän äijien käy?

-Curvin

Ilari tutustui vihdoin ja viimein Jäykkään. Koko kesän ne oli toisiaan väistelly, mutta nyt osu samoille kinkereille.

Ei kommentteja: