keskiviikko 26. syyskuuta 2007

21.9 Lappeenranta

Jaahas, nyt oli sitten vuorossa hotelli Lappee, ja melko legendaarinen yökerho Dooris. Matkaan lähdettiin taas jossain vaiheessa päivää, ja hämmästys oli suuri lähdön hetkellä, kun popparit olivat päättäneet kerrankin olla ajoissa. Pahin myöhästyminen oli yhden minuutin luokkaa. Siistii! Saiskohan tämän ihmeen jatkumaan muinakin viikonloppuina.
Keikkapaikkahan on tuttu meille jo entuudestaan, Dooriksessa on aina mukava käydä. Asiallisen kokoinen lava, asiallisen soundinen tupa ja vihdoinkin myös apukanto toimii kuin unelma. Yleistä palvelutasoakin on kohennettu, nyt saa jopa drinkki-kupongin ruoka-kupongin kaveriksi, voi siis ottaa bissen safkan kaveriksi. Siistii, ihminen tulee kuitenkin niin pienestä onnelliseksi.
Keikka oli taas normikauraa, ei mitään ihmeellistä. Taisi yleisölläkin olla ihan kivaa, ainakin huudosta päätellen ja mikä parasta yleisö poistui suurimmaksi osaksi heti keikan jälkeen. Eli saatiin ihan rauhassa keikan jälkeen töniä vehkeet takasin bussiin. Aamulla sais nukkua sit ainaki puol tuntia pitempään. Mikä on sinällään mukavaa, ku kuitenki aikasin pitäis lähteä suhtautumaan Tampereen suuntaan.

Ai niin tästä viikonlopusta ei ole valokuvia, Ilari joutui sairaalaan vakavan keuhkokuumeen takia...
-Curvin

2 kommenttia:

Pyry kirjoitti...

Mikä mahtaa olla Ilarin kondis tällä hetkellä? Pikaista paranemista!

Curvin&Mylly kirjoitti...

Ilari on päässy jo kotia, ja kovasti lähdössä viikonlopun keikoille. Selvittiin niinsanotusti säikähdyksellä.
-Curvin