lauantai 8. syyskuuta 2007

7.9 Suamen Turkuses

Tänään olikin taas vuorossa vaihteeksi eräänkin radiokanavan järjestämä konsertti helvetti. Onneks näitä ei ole usein, nää päivät on niin hanurista. Aamulla törkeen aikasin pitää olla paikalla puuhastelemassa ja illalla vasta veto. Välissä niin monta tuntia aikaa, mitäköhän alkais? tai tarviiko tätä edes arvailla, kaljan juonniksihan se taas meni. Toinen vaihtoehto olis tietysti hotelli kuolema, mut ei sekään juurikaan innosta.
Päivän todellinen kohokohta oli lounas mainiossa ravintola Dennis:issä. Tuolla on oikeesti aivan törkeen hyvät pizzat. Suosittelemme lämmöllä tutustumaan kyseisen ravintolan tarjontaan.
Täähän on siis hienoo, varsinkin ku näillä keikoilla ei vedetä ku pari hassua rallia ja työmäärä on kuitenkin sama ku ihan millä tahansa keikalla, ja ei nää aikataulutkaan noissa niin hienoja ole. Kukahan niitä oikeesti miettii, mul olis pari asiaa kerrottavaksi.
Ja eikä tuo eilinen taiteellinen nautintokaan ollut niin mahtava. Tässä jo pitkään mietitty muokata eräästäkin slogania uuteen uskoon ja duunaa paidat. Millasiahan ilmeitä sais ku pamahtas tälläisiin teinikonsertti helvettiin, ku paidassa lukis "Shit music only".
Positiivisena yllätyksenä täytyy sanoa, että aikataulu piti mukavasti eilen, keikka saatiin tehtyä, yleisökin taisi olla tyytyväinen. Ja kyllähän se on helppoo ku on puitteet kunnossa. Ilari päätti ilahduttaa Ame:a, tuota mainiota kolleegaa, punkkupullolla. Kohteliaisuus on hyve.Keikan jälkeen oli koko ryhmä taas maailman hienoimpia, rikkaimpia ja seksikkäimpiä. Ja tänään olo tuntuu kuin piestyltä koiralta, ainakin allekirjoittaneesta. Bussissa ei ole kiva viettää krapulaa, prkl.

-Curvin-

Ei kommentteja: