perjantai 7. syyskuuta 2007

5.9. Firmahudaa tavalla

Tässähän oli siis käyny sellanen häpsy, että käytiin konsertoimassa erään tietokonevalmistajan bileissä. Muuten kaikki ihan kivasti, mutta illan juhlat oli teemalla "firma-x" goes black metal. Mun mielestä tää nykynen työnantaja kyllä vetelee aikalailla enempi tuollasta kasarirokki henkistä kauraa, mutta kaipa se blakkiksestä kävi yleisölle joka koostu 40-50 vuotiaista äijistä.
Toisaalta ihan sympaattisia tyyppejä. Hienoa nähdä kun ihminen ihan oikeesti on ilonen päästessään Tavastian takahuoneeseen.
Päivä alko ihan törkeen aikasin. Loadin jo 09.00 ja kaiken piti olla valmista puoliltapäivin. Sinänsä ihan hauskaa, että kerkes työpäivänä suorittamaan enempi tuollasia perinteisiä vapaapäivän aktiviteetteja kuin oikeesti vapaapäivänä.
Lähettiin chekin jälkeen pokain kanssa kaffelle, siitä elokuviin jonka jälkeen keilaamaan ja perään vielä hyvät pihvit Ilveksessä. Oli ihan pirun mukavaa. Tosta keikasta nyt on turha sen enempi spekuloida. Ainoo miina kun firmagameissa ollaan oli tuo offside miksaaminen, mistä Terttu jo omassa raportissaan kertoikin.
Crew oli tälläkertaa hivenen muuttunut kun Kivarin Jarno oli tuuraamassa lampuissa. Alla Ilari tutustuu seppään.

-mylly-

3 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Toimikos se erotusmuuntaja siinä välissä.

Curvin&Mylly kirjoitti...

Pelittää hyvin! Paljo haluut siitä?
-Curvin

Viltsu kirjoitti...

Kahtellaan vaik sunnuntaina sitä ;)