perjantai 24. elokuuta 2007

17-19.8 Pieksämäki, Imatra, Valkeakoski

Perjantai: Pieksämäki, lehmänpaljastustilaisuus
Juu siis kaikkihan alkoi taasen kisikseltä. Kyllähän se niin on, että ilmastoidussa busissa on mukava ihmisen kattella komeeta Suomenmaata. Perillä heitettiin popparit hotellille ja sitten suunnattiin tutkimaan venuen akustiikkaa. Festarialue olikin sitten ihan sieltä parhaasta päästä, todellista maakuntafestari idylliä. Pienen säntäilyn jälkeen löydettiin jopa järjestävän seuran edustaja joka lupasi lähteä viemään meitä syömään ja hoitaa apukantajat. Ja niitä kantajia tosiaan tarvittiin. Siis voi P.....E!!!! Kuka näitä suunnittelee, miksi ja ennenkaikkea onko pakko jos vaan ei jaksa?
Alla olevassa kuvassa Vesku esittelee loadin ovea:

Ja seuraavassa kuvassa loadout reitti:

Hilpeetä meininkiä. Homma ois voinu olla hyvä vitsi, mutta kun ne oli tosissaan. Kuitenkin kamat saatiin lauteille ja show käyntiin ja mukavaa siellä taas oli ja yleisökin tuntu dikkailevan. Keikka pois kuleksimasta ja sitten tutustumaan Pieksämäen yöelämään, joka tuntui olevan yllttävänkin monipuolista.
Alla Ilari keskustelee meiän inputlistasta talonmiehen kanssa.


Lauantai: Imatra, Rock to the River
Nonniin. Lauantaina matka jatkui Kurvisen liikennöidessä ja meikän tasoitellessa. Matkalta ei muuta raportoitavaa kuin vesisade. Ajateltiin, että jos vaikka nyt kesän ekat kurafestarit. Mutta niinhän siinä taas kävi, että mihin me mennään niin sade loppuu. Tuo on ollu selkeesti kesän teema. Kun päästään alueelle niin aurinko alkaa paistaa ja valomies tykkää.
Imatralla törmättiin tälläseen kylttiin. Ilmeisesti paikallisilla kolleegoilla oli kokoontumisajot, koska noita kylttejä seuraamalla me ei ainakaan oikeeseen paikkaan päädytty.

Festarit ittessään oli ihan normikauraa. Hyvä stage ja kivat vehkeet. Mikäs siinä työskennellessä. Alueella Ilari törmäsi Stadeen. Tuohon hienoon mieheen, joka osaa eksyneelle vastata kysymyksiin kuka mä oon, missä mä oon ja mihin mä oon menossa?

Bussin purun jälkeen joutu hetken hierasemaan silmiä. Onko nää kaikki oikeesti meiän, vai tultiinko me johonkin markkinoille?

Juuri ennen keikkaa Ilarilla oli aikaa tutustua etupään iloisiin veikkoihin.


Keikan jälkeen jätiin vielä alueelle viihtymään ja toteamaan, että kyllä sitä maailmaan mahtuu kaikenlaista musiikkia.

Sunnuntai: Valkeakoski, Apian seikkailupuisto
Jeppistä. Kaikille teille tiedoks jotka olette tuonne keikalle menossa, että venuelle käännytään siitä nuorisotalo Aknen kohdalta. Joka toimi ainakin nyt myös bäkkärinä. Katevää, matkaa venuelle vain 300 metriä. Keikkahan oli siis sitä sallittua laatua, elikkä ei röökii eikä bissee. Saatiin keltaset kortit heti kättelyssä.
Ilari tsekkaa areenan

Vehkeet oli taällä(kin) kertaa ihan viimisenpäälle. Elikkä kiitos Kapa, Terttu ja Valo. Se ensalkuun tarjottu KV2:n olis kuollu jo linjatestissä. Tuota painetta kuitenkin kaipailee kun vajaa 2000 teiniä kiljuu keuhkot pihalle.
Alla FOH tarjoilijat Terttu ja Valo:


Se olikin sitten kutakuinkin siinä. Koskilta lähettiin kotio elikkä siis parille fiksusti. Oli hyvä viikonloppu, kiitos kaikille!

-mylly-

Ei kommentteja: