maanantai 20. elokuuta 2007

18-21.7 Vantaa, Savonlinna, Muurame

Tämähän se oli taas mielenkiintoinen viikonloppu. Ilari aloitti kohtuullisen ihmisraunioitumisen eikä suostunut tulemaan kodistaan ulos koko viikonlopun aikana.

Keskiviikko+torstai:Hotelli Vantaa ja Savonlinnan Happytime, eivät tälläkään kertaa pettäneet keikkapaikkoina. Yleisöä oli kummassakin salit täynnä. Mutta meidän silmissämme siinteli jo perjantain välipäivä Muuramessa, ja pitihän sitä välipäivää odotellessa pitää pienet juhlat, johon saimme Menneisyyden vankien tekniikan edustuksenkin paikalle. ja iltapäiväisestä näystä päätellen juhlat olivat onnistuneet.
Perjantai:
Allekirjoittanut suoritti organisaatiomme siirtämisen savonlinnasta muurameen iltapäivällä, ja toki pakollinen tankkauskin tuli suoritettua.Illemmalla sitten sattui ja tapahtui. Ensimmäistä kertaa kehoitetaan poistumaan festivaali-alueelta ennenkuin festarit edes alkavat. Iso Kiitos Stadelle, kun ohjasit kadonneet lampaat kotiin. Tästä illasta kukaan ei muista mitään.

Lauantai: RiihivuoriRock
Päivä alkaa itsensä etsiskelyllä ja miettimisellä ollako hengissä vai eikö olla. Keikka oli normikauraa, pelotti vain koko ajan. Iso Kiitos Oksulle henkisestä tuesta ennenkeikkaa, ei oltas onnistuttu ilman sitä.

terveisin Curvin

1 kommentti:

Oksu kirjoitti...

Eipä kestä. Eiköhä teidänkin apu tule viel mulle tarpeen joskus :)