perjantai 31. elokuuta 2007

Hajanaisia Ajatuksia

Viikko on taas kulunut erinäisissä tehtävissä, bändin ja muiden duunien merkeissä. Taas on pakko ruveta ihmettelemään, että kyllä ihmiset on sitten fiksuja, varsinkin pikku päissään. Nythän on siis niin että Menkkareilla oli sattunut pienen pieni onnettomuus Kotkan Meripäivillä tuossa jokin aika sitten. Miksi pitää käyttäytyä kuin idiootti, varsinkin niin että muut viattomat saa kärsiä. Duunia me siellä festareilla kuitenkin ollaan tekemässä. Tälläisenkin onnettomuuden jälkeen tekisi mieli taas muistuttaa tapahtumajärjestäjiä siitä turvallisuuden tärkeydestä. Ei me vittumaisuuttamme niitä vehkeitä sinne festari-alueelle raahata, vaan viihdyttäksemme ihmisiä. Ja mikä siinä on niin vaikeeta ton urvaston ymmärtää, että ei kosketa näihin meidän vehkeisiin, tai tulla sovittelemaan sitä trinkkiä siihen bulsan päälle. Tässä surullista näkymää, oli sitten saanut eräs tiski kaljat niskaansa tuolla meripäivillä. Jos nyt joku tapahtumia järjestävä taho sattuu tätä lukemaan, niin tässä muutama kuva siitä miltä näyttää mikseri tuollaisen jälkeen, kun sitä laitetaan henkiin.


Tässä n.1h töitä takana, mikserin purku menossa.


Tässä noin 5h tehty, masterlohkosta tehty puolet. Vielä olis puolet mastereista ja kaikki kanavat putsaamatta. Ohhoh, kattellaan ens viikolla valmistuuko.

Onneksi tässä kyseisessä tapauksessa saatiin se hahmo kiinni, joka sen kaljan ton tiskin päälle heitti. Muistaiskohan seuraavan kerran olla heittelemättä bissee mihinkään kun tästä saa laskun lähtemään. Tuli varmaan kaljan hinnaksi pikkasen päälle 2000€. Itse miettisin ainakin kerran kun seuraavaa bisseä olisin heittämässä :)
-Curvin-

Ei kommentteja: