maanantai 20. elokuuta 2007

25-28.7 Tavastia, Kalajoki, Pajala, Kajaani

Keskiviikko:
Tavastia ei pettänyt odotuksiamme, täällä on aina mukava käydä. Keikka oli hyvä ja lähes täysi tavastia. Voiko paremmin viikkoa aloittaa.

Torstai: Kalajoki
Suoraan tavastialta lähdettiin ajelemaan, että oltais ajoissa perillä, ku grillatakin ihmisen pitää kesällä. Keikka Merisärkkä nimisessä ravintolassa, jonka roudausta voisi kuvailla mielenkiintoiseksi. KUKA NÄITÄ SUUNNITTELEE???


Keikka oli onnistunut ja yleisökin tykkäsi. Mikä niitä vaivaa? Illalla pientä rentoutumista työkavereitten kanssa. Hauskaa oli.

Perjantai: Pajala, Ruotsi
Euroopan turneemme ensimmäinen legi. Pajala sijaitsee Kolarin korkeudella Ruotsin puolella, ja olivat sitten Kolari ja Pajala päättäneet järjestää nuorten festivaalit. Siellä sitä olikin kivaa. Ennen meitä esiintyi Ruotsin idols-voittaja, soittelivat oikeinkin mukavasti, ei vaan jäänyt mitään mieleen tuosta, aikas mitään sanomatonta poprockista tuo. Olivat mainostaneet tuota keikkaa Suomi-Ruotsi idols-maaotteluna, mielenkiintoista. Taisi vaan olla niin että meidän keikalla oli vähemmän porukkaa, mutta huomattavasti parempi meininki yleisöllä.

Tässä kohtaa Ilarikin on jo saanut kasattua itsensä edellisen viikonlopun rentoutumis sessioista, ja päätimme ottaa muutaman crew valokuvan. Ja samalla esitellä kanssa matkustajiamme ja heidän työnkuviansa.
Pefu, Orkesteri valaistus vastaava.


Tämä mies vastaa siitä että varmasti häikäisee...

Mylly, Orkesterin etupään vastaava

Tämä mies vastaa, siitä että äänenpainetta on liikaa...

Curvin, Orkesterin pahoinvointi vastaava

Vastaa siitä että popparilla ei ole helppoo...

Lauantai:Kajaani
Olivat päättäneet järjestää juhlat paikallisen osuuskaupan synttäreitten kunniaksi. Olihan siinä taas juhlat. Hieman jännitti, ku päästiin alueelle. Oli hieman vetiset oltavat. Pieniä teknisiä murheita laitetoimittajallakin oli sattunut, onneksi meillä sattui olemaan oma PA bussin kyydissä, lainattiin meidän pääteräkki, niin saatiin toisen puolen PA soimaan. Olishan se ollu haikeaa vain puolikkaalla setillä. Meidän kanssamme noilla festareilla oli leikkimässä muutama muukin orkesteri, ja taas näki tuttuja naamoja, tuli juteltuakin mukavia. Yleisöä paikalla n.5000, eli ihan jees. Oli taas mukava vedellä menemään. Keikan jälkeen kamat nippuun, ja ihmisraunioitumisen jatkokurssin kimppuun. Aamulla olikin taas niin kivaa että. No hengissä selvittiin, ainakin melkein. Ja tässä kuva Ilarista festareilla.

Terveisin Curvin

2 kommenttia:

MikaYJ kirjoitti...

Voi hyvää päivää tota Kalajoen kuvaa. Siis sitä lastauslaiturinostin-kuvaa.

Todellakin, kuka näitä suunnittelee! Koska eikös tuossa samassa kohtaa ollut aiemmin se liian jyrkkä luiska? Kumpikohan nyt lopulta on sit huonompi vaihtoehto... huh huh!

Tuliko käytettyä tuota härveliä?

Curvin&Mylly kirjoitti...

Sanoppa muuta kato. Luiskakin olis ollu vielä ihan jees, mutta perkele. Pakkohan tota helvetinkonetta oli käyttää, kyydis on kuitenkin muutama aivan liian painava loota. Ja tosiaan, mikä apukanto? Onhan siellä hissi. AUTTAKEE...