maanantai 20. elokuuta 2007

3-4.8 Oulu, Lapua

Perjantai: Oulu, Toppilän Mölijä
Aamu alkoi liian varhain monelle meistä. Kyllä Suomi on iso maa ainakin autolla ajettaessa. Hyvä asia, on kuitenkin se että matkan varrella on yksi parhaista ruokapaikoista, eli Takkatupa täällä pitää pysähtyä aina ku menee ohitse. Lounaan jälkeen tapahtuikin se mitä on pelännyt. Bussista takarengas paskaksi. Pienen selvittelyn jälkeen pajalle, ja rengas vaihtoon. Meinas ruveta hikoiluttamaan, sekä meitä että keikan järjestäjää. Kerettiin kuitenkin. Keikkapaikka oli kyllä mielenkiintoinen. Katettu kesäteatteri, jonne mahtuu 2500 ihmistä. Hieman jännitti kuinka paljon jengiä tulee, mut pelko osoittautui taas turhaksi, yli 2100 maksanutta. Hyvä Oulu. Ilari vahtimassa soundchekkiin valmistautumista.

Ja ehkä kesän erikoisin bäkkäri. Olivat ajaneet veneen laituriin lavan taakse, erikoinen ratkaisu, mutta toimii. Ilari löysi ystävän veneestä.

Ja crew kuvasarja saa jatkoa.
Vesku, orkesterimme toinen valaistusvastaava

Organisaatiomme on siis liikkeellä kahdella valaistus toimihenkilöllä, sen takia että äänimiesten psyyke pysyy paremmassa kunnossa. Ja voimme pitää ihmisraunioitumisen edes jotenkin siedettävissä mittasuhteissa.

Lauantai: VälipuistoRock, Lapua
Tuo Suomen Lapua. Olihan taas...erikoista... Ei hirveän paljon yleisöä, ja aika vaisu meininki, näin luulin...Ilari testaa reittiä lavalle


Ilari vahtimassa kuinka keikka valmistelut sujuvat etupäässä.


Ja tulihan sitä yleisöäkin paikalle ihan kiitettävästi.


Keikan jälkeen parit fiksusti työkavereitten kanssa. Ja pienenä huomautuksena, Lapua on vaarallinen paikka yöaikaan.

Terveisin Curvin

Ei kommentteja: