tiistai 28. elokuuta 2007

25.8 VRock, Salo

Kesän viimeinen ulkoilmakeikka. Ja saatiinhan se kuravelli-festarikin vielä tälle kesälle. Onneks vasta viimeiseksi. Olivat päättäneet sitten järjestää tämä kinkerit keskelle peltoa, toimitus ihmettelee valintaa.
Tämä päivähän alkoi hieman väsyneissä tunnelmissa, tuntui tuo edellisen päivän 17h saunassa työskentely jokaisen elimistössä. Mutta kyllähen se taas lähti vanhallakin kone käyntiin. Alueelle päästyämme allekirjoittanutta vastaan käveli varsin korkea-arvoinen delegaatio Turku EW:n miehiä, reippaan "JUUU PÄIVÄÄ" huudon saattelemana. Jotenkin taas tuli kotoinen olo, mistähän se johtuu. Tästä eteenpäin menikin rutiinilla, siihen saakka kunnes kovalevy päätti yllättäin sanoa työsopimuksen irti. Siinä oikein kaksistaan Miinalan kanssa ihmeteltiin, että ei toimi, ei. Vaikka kuinka päätä raavitaan. No popparithan oli erittäinkin mielissään tästä uutisesta, kerrankin saisi vedellä oikein tunteella, eikä tarvis välittää tempoista. Suurin huokaus kuului rumpujen takaa. Letku oli tuuraamassa tällä keikalla, eikä ihan täyttä varmuutta ollut oliks nää ny hallussa vai ei. Mut ihan kivasti ne laulut kuitenki tuntu soivan ja voisin sanoa että tempotkin oli paikoitellen mielenkiintoisia. Taisivat pojat vedellä 50 min setin 45 minuuttiin, tai siltä ainakin tuntui. Iso Kiitos kuuluu EW:n lavapäädyn jätkille ja ennenkaikkea Paavolle, hyvin te vedätte vaikka aikaa on vähän.

Kiitoksia myös keulassa vahtineelle Kreivilälle johon Ilari kuvassa tutustuu.

Keikan jälkeen joutu meikäläinenkin oikein sortumaan "fanittamiseen", olivat paikalle saaneet vanhan herran nimeltä KK Downing, soittelee sellai pändis ku Judas Priest. Joutu oikeen kättelemään ja juttelemaan säästä. Nopeesti kyllä lähettiin kotia kohti, oli ihmisillä kiire, kuka minnekin. Itsehän rupesin keskittymään olennaiseen, Myllyn suorittaessa ajoneuvon liikuttelua. Mikäs sen mukavampaa kuin hyvää single malttia hyvässä seurassa. Keravallekin päästiin, ja yllättäin päätettiin jatkaa onnistunutta iltaa, ja palkita itsemme muutamalla. Hyvin me vedetään, ehkä.


Samalla oli kanssa grillikauden päätös. Kuvassa Esiryyppääjät Chapter Lahden pj Make.

-Curvin-

ps.Mylly lisäilee kuvia, kunhan kerkiää

Ei kommentteja: